BlackRose
Kayıtlı Üye
- 8 Haz 2023
- 1,986
- 666
![image.jpeg image.jpeg](https://ircmerkezi.com/data/attachments/0/522-8bcbb49c369f44553ef9c2849275ac66.jpg)
Malzemeler:
- ½ su bardağı çiğ fındık
- 1,5 su bardağı Hindistan cevizi tozu
- ¼ su bardağı eritilmiş kakao yağı
- 2 yemek kaşığı organik Hindistan cevizi şekeri veya stevia
- 1/2 tatlı kaşığı vanilya özü
- 1 tutam deniz tuzu
Üzeri için:
- 3/4 bardak Hindistan cevizi tozu
Yapılışı:
Fındık ve Hindistan cevizini rondoya ekleyin ve kremsi bir yapı oluşana kadar yüksek devirde karıştırın. Erimiş kakao yağını, şekeri, vanilyayı ve deniz tuzunu ekleyin ve birleştirmek için bir kez daha karıştırın.
Karışımı sığ bir tabağa veya bir kaseye aktarın ve buzdolabında yaklaşık bir saat soğuması için bekletin. Üzeri için Hindistan cevizi tozunu geniş bir tabağa dökün ve yuvarlamak için hazırlayın.
Dinlenmiş karışımı buz dolabından çıkarın, ceviz büyüklüklerinde yuvarlak oluşturup Hindistan cevizi tozuna bulayın. Çok uzun süre yuvarlanırsanız erimeye başlayabilirler, bu yüzden şekille çok fazla uğraşmayın. Tekrar buzdolabında beklettikten sonra tatlınız hazır.
Afiyet Olsun.