Enginarlı Kuzu Haşlama Tarifi. | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Enginarlı Kuzu Haşlama Tarifi.

Yaren Çevrimdışı

Yaren

Kayıtlı Üye
5 Haz 2023
500
551


Enginarlı Kuzu Haşlama Tarifi


Malzemeler

  • 600 g doğranmış kuzu eti,
  • 6 baş bütün enginar,
  • 1 baş soğan,
  • 1 yemek kaşığı tereyağı,
  • Tuz,
  • Karabiber,
  • Sıcak su.
  • Hazırlanışı

    1. Düdüklü tencereyi ocakta kızdırın,
    2. Kuzu etlerini kızgın tencerenin dibine dizin,
    3. Harlı ateşte her yanı kızarana kadar ara ara çevirerek pişirin,
    4. Bu sırada enginarların dışındaki kalın yapraklarını birkaç kat soyun ve uçlarındaki yaprakların kalın yerlerini 1-2 parmak kesin,
    5. Enginarları ikiye bölüp ortasındaki tüylü kısmı bıçakla ayıklayın,
    6. Tereyağını ve soğanları tencereye ekleyip soğanlar yumuşayana kadar karıştırarak kavurun,
    7. Enginarları ve üzerini geçecek kadar su ekleyip karıştırın,
    8. Kapağını kapatıp tencerenize en uygun sürede etler yumuşayana kadar pişirin,
    9. Kapağını açıp tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve suyu istediğiniz kıvama gelene kadar kaynatıp ateşten alın.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt