Fırında lüfer tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Fırında lüfer tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
image.jpeg

Denizlerin prensi lüfer, Türkiye'de tezgahlarda bulabileceğiniz en lezzetli balıklardan biridir. Özellikle aralık ve ocak aylarında tam zamanı olan lüfer, nesli tükenmekte olduğundan boyu 25 santimetreye ulaşmadan tüketilmemelidir. Lezzetli bir lüfer pişirmek için ihtiyacınız olan tek şey ise biraz zeytinyağı biraz da tuzdur. Sizin için lüferin tarifini hazırladık. İşte yapılışı...​

  • pisirme-teknikleri.png
    Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler​

  • 1 kilogram lüfer
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 adet limon
  • 1 adet patates
Servis için:
  • Kırmızı soğan
  • Maydanoz
  • Zeytinyağı
  • Limon suyu

Fırında lüfer tarifi Nasıl yapılır?​

Temizlenmiş balıkları zeytinyağı, tuz ve karabiberle ovalayıp fırın kabına yerleştirin.
Üzerine ince kesilmiş limon dilimleri yerleştirin.
Etrafına da yuvarlak dilimlediğiniz patatesleri koyun.
Balıkların üzerini alüminyum folyoyla kapatın.
200 derecede ısıtılmış fırına verdiğiniz balıkları 30-35 dakika pişirin.
Fırından çıkardığınız balıkları tabaklara aldıktan sonra üzerine zeytinyağı ve limon karışımı gezdirin.
Maydanozlu soğan piyazıyla servis edin. Afiyet olsun...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt