Gül reçeli tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Gül reçeli tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
image.jpeg

Gül reçeli tadı, kokusu ve rengiyle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezleri arasında. Gül reçelini hazırlarken şeffaf hale gelmesi oldukça önemli. Ayrıca yapılışı da oldukça kolay. Eğer sizde evinizde kendiniz hazırlamak isterseniz, gül reçeli tarifi ve malzeme listesi hemen aşağıda. Şimdiden afiyet olsun...​

  • pisirme-teknikleri.png
    Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 60+ dk

Yapımı için malzemeler​

  • 200 gram gül yaprağı
  • 5 su bardağı toz şeker
  • 2 su bardağı su
  • Yarım limon suyu

Gül reçeli tarifi Nasıl yapılır?​

Gül yapraklarının arasından sert, kurumuş ve kötü olanları ayıkladıktan sonra yıkayın.
Daha sonra tencereye alıp üzerine şeker ve limon ilave edip 1 gece kapağı kapalı olarak bekletin.
Ertesi gün ocağa alın ve 2 su bardağı su ekleyin.
Ara ara karıştırarak şeker eriyene kadar pişirin.
Kaynadıktan sonra kısık ateşte 15 dakika daha pişirin.
Koyu kıvama gelince de yarım limonun suyunu ekleyin.
Gül yaprakları şeffaflaşınca ocaktan alın.
Sıcak haldeyken kavanozlara doldurup ve ağzını iyice kapatın.
Afiyet olsun...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt