BlackRose
Kayıtlı Üye
- 8 Haz 2023
- 1,986
- 666
Muğla'da sahte içkiden zehirlenen ve entübe edilen oyuncu Şekip Taşpınar'dan güzel haber geldi.
8 Haziran’da evinde rahatsızlanan Şekip Taşpınar’ın Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tetkiklerde sahte içkiden zehirlendiği belirlenmişti.
Yoğun bakıma alınarak entübe edilen Taşpınar tedavisinin ardından taburcu edildi.
Günler sonra Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncunun verdiği kilolar dikkat çekti.
Şekip Taşpınar şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili dostlar bildiğiniz gibi 8 Haziran’da yoğun bakıma kaldırıldım. Sevgili eşim Berna için de benim için de zorlu bir süreçti. Cevap veremesem de desteğiniz, dualarınız, güzel dilekleriniz çok anlamlı ve değerliydi. İyi ki varsınız. Yoğun bakımdan servise çıktığım güne, servisten evime kavuştuğum 4 Temmuz’a kadar tıbbi bilgileriyle bir o kadar da insani destekleriyle beni sağlığıma kavuşturan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm personeline minnettarım.”
“Nefrolog Prof. Dr. Bülent Huddam ve ekibi, Nörolog Prof. Dr. Vedat Semai Bek, İç Hastalıkları hekimimiz Yaşar Yılmazkarabulut, yoğun bakımdayken süreci en ince ayrıntısına kadar takip edip gece gündüz demeden tüm bilgileri aktaran doktorumuz Ercan Gönül ve her şeyi baştan sona ilgiyle takip edip, taburcu olduğum gün bizi odasında ağırlama ve arabamıza kadar uğurlama nezaketini gösteren değerli başhekimimiz Prof. Dr. Turhan Togan hoca… Bana ikinci bir yaşam verdiniz. Ne kadar teşekkür etsem az.”
“ARTIK EVİMDEYİM, GÜÇ TOPLUYOR OLACAĞIM”
“Hastane sürecimde yaptığı ilkeli, etik haberlerle hem kamuyu bilgilendiren hem desteğini esirgemeyen basın emekçisi gazeteci arkadaşlarım size de teşekkür ederim. Artık evimdeyim ve bir süre daha dinlenmem gerekecek. Aramalarınıza dönemez, mesajlarınıza cevap veremezsem ne olur gönül koymayın dostlar. Benim için verdiğiniz her emek çok kıymetli. Birlikte daha güzel günlerimiz olsun diye, güç topluyor olacağım. Çok sevgiler.”
Şekip Taşpınar ‘Beyaz Gelincik’, ‘Kurtlar Vadisi’, ‘Behzat Ç.’, ‘Tek Başımıza’, ‘Karadayı’, ‘Şefkat Tepe’, ‘Cesur Yürek’, ‘Arıza’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Teşkilat’, ‘Yürek Çıkmazı’ isimli dizi ve sinema filmlerinde rol almıştı.