Levrek marin tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Levrek marin tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
image.jpeg

Hazır balık sezonu gelmişken lezzetli balıklarla yapılabilecek tüm tarifler denenmeli. Levreği ızgarası, buğulaması gibi pek çok şekilde pişirebilirsiniz. Peki levrek marini denediniz mi? Eğer cevabınız hayırsa mutlaka denemelisiniz. Peki levrek marin nasıl yapılır? İşte cevabı…​

  • pisirme-teknikleri.png
    Çiğ
  • 2 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler​

  • 2 adet levrek fileto
  • 1 adet limon suyu
  • 1 adet limon kabuğunun rendesi
  • Yarım portakal kabuğu rendesi
  • 1 adet portakal suyu
  • 1 yemek kaşığı taneli hardal
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet defne yaprağı

Levrek marin tarifi Nasıl yapılır?​

Levrekleri derisiz fileto olarak alın.
Levreklerin kılçıklarını temizleyin ve uzun ince doğrayın.
Soğanı ince uzun doğrayın ve tuz ile ovalayın. Üzerine bol soğuk su ilave edip 1 saat bekletin. Ardından yıkayıp soğanı süzün.
Sos için limon ve portakal suyunu, hardal ve zeytinyağını, kabukları, tuz ve şekeri ekleyin ve karıştırın.
Levreklere hazırladığınız sosu dökün.
Soğan, tane karabiber ve defne yaprağı da ilave edip 1 gece buzdolabında kapağı kapalı kapta marine edin.
Servisten önce sosun yarısını süzün.
Levrekleri uzun ince kesin.
Afiyet olsun.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt