Tavuk kalamar tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Tavuk kalamar tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
image.jpeg


Kalamar tadında tavuk yemeye hazırsanız, bu tarif tam size göre! Yapımı ve kolay malzemeleriyle harika bir aperatif atıştırmalık olan tavuk kalamar tarifi, malzemeleri ve yapılışı hemen aşağıda haberimizde...
  • pisirme-teknikleri.png

    Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk
Yapımı için malzemeler
  • 900 gram tavuk göğsü
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 1 diş sarımsak
Sosu için:
  • 1 adet yumurta
  • 1 şişe maden suyu
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 5 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı karbonat
Kızartmak için:
  • Sıvı yağ
Tavuk kalamar tarifi Nasıl yapılır?

Öncelikle tavukları parmak kalındığında kesin.
Sarımsakları ezdikten sonra baharatları ve tuzu ekleyin.
Tavukları bu sosa bulayıp buz dolabında 1 saat kadar dinlendirin.
Sosu için; yumurta ve sodayı iyice çırğın.
Un tuz ve karbonatı ekleyip çırpmaya devam edin.
Tavukları sosa bulayıp bu şekilde de on dakika kadar bekletin.
Yağı kızartma tavasına alın ve yağ kızdığında tavukları arkalı önlü güzelce kızartın.
Dilerseniz sarımsaklı ve naneli yoğurt sosu hazırlayarak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt