Türkmen pilavı tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Türkmen pilavı tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
Türkmen pilavı tarifi


Farklı bir pilav tarifi arıyorsanız, Türkmen pilavı tam da size göre! Eti ve sebzesiyle tadına doyum olmayan bu tarif, misafir sofralarınızın gözdesi olacak. Peki Türkmen pilavı nasıl yapılır? İşte tam kıvamında Türkmen pilavı tarifi​

  • pisirme-teknikleri.png
    Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30-60 dk

Yapımı için malzemeler​

  • 250 gram kuşbaşı et
  • 1,5 su bardağı pirinç
  • 3 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 yeme kaşığı sıvı yağ
  • Tuz

Türkmen pilavı tarifi Nasıl yapılır?​

Eti tencerede kavurun.
Havuç ve soğanları da ince ince dilimleyin. İlk önce soğanı, daha sonra da havucu üzerine ilave edip kavurun.
Üzerine 1,5 su bardağı su ekleyin. Et suyunu çekene kadar pişirin.
Pirinçleri yıkayın ve suyunu süzüp pilav tenceresine ekleyin. Üzerine tuzu da ilave edip karıştırın.
Daha sonra pilavıın üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyin. Pilavı hafifçe karıştırıp pişmeye bırakın.
Pirinçler suyunu çekince altını kapatın. Eğer pirinçler diriyse üzerine su ilave edip pişirebilirsiniz. Pilavı demlenmesi bekletin.
Pilavınızı tabağa alın ve üzerine etli karışımı ekleyerek servis edin.
Afiyet olsun...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt