Vişne reçeli tarifi | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

Vişne reçeli tarifi

BlackRose Çevrimdışı

BlackRose

Kayıtlı Üye
8 Haz 2023
1,986
666
image.jpeg


Reçel, kahvaltı sofrasına yakışan en güzel lezzetlerden. Özellikle de vişne reçelinin yeri ayrı. Mayhoş tadıyla sıcacık ekmeğe de pankeke de çok yakışıyor. Ayrıca kurabiye ve diğer tatlılarda da sos olarak tercih edilebilir. Peki vişne reçeli nasıl yapılır? İşte vişne reçeli tarifi...​

  • pisirme-teknikleri.png
    Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 60+ dk

Yapımı için malzemeler​

  • 1 kilogram vişne
  • 1 kilogram toz şeker
  • Yarım limonun suyu
  • Yarım çay kaşığı tereyağı

Vişne reçeli tarifi Nasıl yapılır?​

Vişneleri dilerseniz ayıklayabilir ya da çekirdekli bırakabilirsiniz. Eğer çekirdekleri ayıklarsanız, akan suyunu süzmeyin.
Ayıkladığınız vişneleri derin bir tencereye alın ve üzerine şekeri ekleyin.
Tencerenin kapağını kapatın ve birkaç saat sulanması için bekletin.
Vişneler suyunu saldığında tencereyi ocağa alın.
Yarım çay kaşığı tereyağını da ekleyip orta ateşte ara ara karıştırarak kaynatın.
Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte kıvam alıncaya kadar pişirin.
Kıvam aldıktan sonra limon suyunu ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın.
Reçelinizi sıcak sıcak kavanozlara alın.
Afiyet olsun...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt