17 Ağustos 2023 Günün Yemeği. | IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

Hoş Geldiniz IRCMerkezi | İRC Sunucuları, Sohbet Siteleri, IRC Forumları

IRC Merkezi Forum | Burası IRC sunucuları, sohbet siteleri, IRC forumları, yeni sunucular ve forum siteleri hakkında geniş bir yelpazede paylaşımların yapıldığı bir topluluktur. Sohbet etmeyi sevenler, IRC dünyasına ilgi duyanlar ve farklı sunucuları keşfetmek isteyenler için ideal bir platform sunuyoruz. Deneyimlerinizi paylaşabilir, yeni sunucuları keşfedebilir, ilginç sohbet siteleri hakkında bilgi alabilir ve IRC ile ilgili genel konularda tartışmalara katılabilirsiniz. Aramıza katılarak IRC dünyasının renkli ve dinamik atmosferini keşfetmeye başlayın IRC Forumları IRC Merkezi Mobil Sohbet Siteleri Yeni Sunucular IRC Sunucuları Forum Siteleri IRC Forum Rehberi Unreal Kurulumu Socket Bot Yeni Sohbet Siteleri Mobil Chat Siteleri Teknoloji Haberleri Güncel Haberler Mirc IRC Sunucuları Makaleler ve Paylaşımlar Ücretsiz Script

Yeni Sunucular

Yeni irc Sunucuları ve Yeni irc Sunucu Paylaşımları

Sunucunu Paylaş

IRC/d Sunucunuzu Paylaşın.

Bize Ulaşın

IRC Merkezi Yönetim ve Destek

BilgiShell Sohbet ask kalbim Ayakkabı AskKalbim BizimKiler Sosyal Medya Takipçi Hizmetleri

17 Ağustos 2023 Günün Yemeği.

Yaren Çevrimdışı

Yaren

Kayıtlı Üye
5 Haz 2023
500
551

Köylü Çorbası Tarifi

Malzemeler

  • 1 adet soğan,
  • 1 adet havuç,
  • 1 yemek kaşığı tereyağ,
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ,
  • 1 tepeleme yemek kaşığı un,
  • 1 çay kaşığı toz biber,
  • 1 yemek kaşığı kalın bulgur,
  • 1 yemek kaşığı pirinç,
  • 1 yemek kaşığı yeşil mercimek,
  • 1 yemek kaşığı kırmızı mercimek,
  • 1 dolu avuç erişte,
  • 1 tatlı kaşığı nane,
  • 5 su bardağı oda sıcaklığında su,
  • Tuz.

Hazırlanışı

  1. Soğanı ve havucu küp küp doğrayın,
  2. Yağları kızdırıp soğanı ekleyin ve yumuşayana kadar kavurun,
  3. Havucu ekleyip birkaç dk. daha kavurun,
  4. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun,
  5. Toz biberi ekleyip karıştırın,
  6. Suyu ekleyip hızlıca karıştırın,
  7. Yıkayıp süzdüğünüz bulgur, pirinç ve mercimekleri ekleyip hafif yumuşayana kadar pişirin,
  8. Erişteleri ve tuzunu ekleyip hepsi yumuşayana kadar pişirin,
  9. Naneyi ekleyip karıştırın ve ateşten alın.

Pideli Köfte Tarifi

Pideli Köfte Tarifi

Malzemeler

Köfte için;
  • 500 g orta yağlı kıyma,
  • 1 adet soğan,
  • 1 adet yumurta,
  • 3 yemek kaşığı galeta unu,
  • 1/2 çay kaşığı karabiber,
  • 1/2 çay kaşığı kimyon,
  • 1 avuç kıyılmış maydanoz,
  • Tuz.
Sos için;
  • 2 yemek kaşığı domates salçası,
  • 1 çay bardağı su,
  • 1 tatlı kaşığı şeker,
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ,
  • Tuz.
Ayrıca;
  • 2 adet tırnak pide veya bazlama,
  • 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı,
  • Yoğurt.

Hazırlanışı

  1. Soğanı rendenin ince tarafıyla rendeleyin,
  2. Kıyma, rendelenmiş soğan, yumurta, galeta unu, karabiber, kimyon, maydanoz ve tuzu derin bir kaba alıp homojen bir karışım elde edene kadar yoğurun,
  3. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın ve elinizle bastırarak düzleyin,
  4. Geniş bir tavada tavanın dibini kaplayacak kadar sıvı yağ kızdırıp köfteleri kızartın,
  5. Köfteler kızarırken pideleri küp küp doğrayıp fırında ısıtın,
  6. Sos için sıvı yağı kızdırıp salçayı ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurun,
  7. Su, tuz ve şekeri ekleyip karıştırın, bir taşım kaynatıp ateşten alın,
  8. Tereyağını bir sos tenceresinde kızdırın,
  9. Pideleri servis tabaklarına paylaştırın,
  10. Üzerlerine tereyağı gezdirin,
  11. Köfteleri yerleştirin,
  12. Köftelerin üzerine sos gezdirin,
  13. Yoğurtla birlikte servis edebilirsiniz.



Sarımsaklı Yaprak Patates Tarifi

Sarımsaklı Yaprak Patates Tarifi

Malzemeler

  • İstediğiniz miktarda olabildiğince küçük boy taze patates,
  • Sarımsak,
  • Sıvı yağ veya zeytinyağı,
  • Tuz.

Hazırlanışı

  1. Patatesleri iyice yıkayın ve kurulayın (taze patates bulamazsanız kabuklarını soyun),
  2. Enlemesine, birbirinden tamamen ayırmadın ince ince dilimleyin,
  3. Dilimlerin arasına minik minik doğradığınız sarımsakları yerleştirin,
  4. Fırça yardımıyla üzerlerini ve dilimlerin aralarını yağlayın,
  5. Üzerine tuz gezdirin,
  6. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında tamamen yumuşayana kadar pişirin.
Serradura Tarifi


Serradura Tarifi

Malzemeler

  • 500 ml krema,
  • 1/2 su bardağı sweetened condensed milk,
  • 200 g bisküvi.

Hazırlanışı

  1. Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin,
  2. Dar ve derin bir kapta kremayı koyulaşmaya başlayana kadar çırpın,
  3. Sweetened condensed milki ekleyip tamamen koyulaşana kadar çırpın,
  4. Dört servis kabına bir sıra çırpılmış krema, bir sıra bisküvi şeklinde dizin,
  5. Antep fıstığı ve frambuazla süsleyebilirsiniz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst Alt